Securizam inteligent orice

Sisteme securitate

Protekt:  Sisteme de securitate și de siguranță la incendiu de înaltă calitate

Protekt este o companie care furnizează sisteme de securitate și siguranță la incendiu de înaltă calitate încă de la înființarea sa în 2004.

Angajamentul nostru față de excelență a condus la rezultate remarcabile în fiecare proiect pe care l-am întreprins.

În calitate de reprezentant global al producătorilor de sisteme de securitate, suntem mândri să oferim clienților noștri 99% din sistemele de securitate profesionale disponibile la nivel mondial.

O gamă largă de produse și servicii

La Protekt, oferim o gamă largă de produse și servicii pentru toate tipurile de sisteme de securitate, inclusiv sisteme de detectare și stingere a incendiilor, supraveghere video, sisteme de control acces și de prezență, sisteme de alarmă, sisteme de interfon, sisteme de sonorizare, sisteme antifurt. pentru magazine cu amănuntul, sisteme de automatizare și bariere auto.

Combinând produse profesionale și servicii de calitate, Protekt oferă un pachet integrat de servicii de securitate la standarde înalte.

Consultanta si Proiectare Sistem

Oferim servicii de consultanță și proiectare de sisteme pentru a ne asigura că măsurile de securitate implementate de organizații sunt eficiente.

Echipa noastră de experți va lucra cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs. unice de securitate și pentru a proiecta un sistem care să răspundă acestor nevoi.

Luăm în considerare factori precum bugetul, locația și industria pentru a oferi soluții personalizate clienților noștri.

Instalare, instruire și întreținere

La Protekt, oferim servicii de instalare, instruire și întreținere pentru toate produsele noastre. Echipa noastră de profesioniști cu înaltă calificare vă va instala sistemul și se va asigura că funcționează corect. Oferim, de asemenea, instruire personalului dumneavoastră cu privire la modul de utilizare a sistemului și oferim suport continuu și servicii de întreținere pentru a ne asigura că sistemul dumneavoastră funcționează întotdeauna corect.

Garanția minimă a produsului și audituri de securitate

Protekt oferă o garanție minimă a produsului de 2 ani (prelungibilă la 9 ani) pentru a se asigura că clienții noștri au liniște sufletească știind că investiția lor este protejată. Oferim, de asemenea, audituri de securitate pentru a evalua eficacitatea măsurilor dvs. actuale de securitate și pentru a face recomandări de îmbunătățire.

De ce să alegeți Protekt?

Oferim o gamă completă de sisteme profesionale de securitate care sunt adaptate nevoilor și cerințelor specifice fiecărui client. Suntem o companie flexibilă, orientată către client și garantăm serviciile și produsele noastre timp de 2 până la 9 ani, în funcție de tipul de sistem. Suntem atestați și avizați de Poliția Română și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Oferim asistență telefonică 24/7 clienților noștri și asistență tehnică gratuită la telefon.

Oferim, de asemenea, audituri de securitate gratuite, asistență gratuită în proiectarea sistemului și garanție de instalare corespunzătoare.

Misiunea și Scopul nostru

Misiunea noastră este să îndeplinim și să depășim așteptările clienților noștri oferind servicii complete la cel mai bun raport calitate-preț.

Scopul nostru este să oferim clienților noștri cele mai noi și mai profesionale soluții de securitate pentru a le câștiga respectul și loialitatea.

Concluzie

Protekt este un furnizor de încredere și de încredere de sisteme de securitate și protecție împotriva incendiilor de înaltă calitate.

Angajamentul nostru față de excelență, gama largă de produse și servicii și echipa de experți de profesioniști ne fac cea mai bună alegere pentru orice organizație care dorește să implementeze măsuri de securitate eficiente.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem proteja afacerea.

Întrebări frecvente

  1. Ce tipuri de sisteme de securitate oferă Protekt?
  2. Cât durează garanția minimă a produsului pentru sistemele Protekt?
  3. Ce este inclus în serviciile de consultanță și proiectare de sisteme Protekt?
  4. Protekt este certificat și aprobat de orice organisme de reglementare?
  5. Protekt oferă întreținere și asistență continuă pentru sistemul său

Valorile in care credem

Profesionalism 100
Incredere 100
Integritate 100
Flexibilitate 100

Clienti Protekt