Sistemele de securitate sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o cladire si sustrage obiecte de valoare.

Pentru instalarea sistemelor de securitate este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari si toate acestea doar de catre echipa de specialisti a companiei, echipa ce poseda o bogata experienta in domeniul sistemelor si a serviciilor de securitate.

Instalarea si punereain functiune a sistemelor este un factor determinant pentru modul de functionare in timp a sistemului. De aceea, Protekt acorda o importanta deosebita acestui proces, asigurandu-se ca este indeplinit de specialisti cu experienta, care inţeleg importanta si implicatiile muncii lor.  De asemenea furnizarea unei game variate de echipamente de o calitate superioara reprezinta unul dintre scopurile noastre primordiale in relatia cu beneficiarii nostri.

Tot ce inseamna sisteme de securitate se supune  legislatiiei in vigoare elaborate de IGPR

Sisteme detectie incendiu

Sistemele de detectie incendiu este un subiect relativ nou in Romania , dar de mare actualitate .

Pentru a putea sa functioneze o institutie , companie este necesare avizare spatiului  IGSU  – Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta .

In cele mai multe cazuri se impune in urma unui scenariu de securitate la incendiu instalarea unui sistem de detectiei incendiu confrom legislatiiei in vigoare.

Avem expertiza necaresare pentru a va furniza un astfel de sceanariu cat si va ajutam cu instalarea unui sistem de  detectie incendiu .