Sisteme stingere cu gaz inert

Sistemele de stingere cu gaz inert se folosesc in zonele unde agentul traditional de stingere apa nu se poate folosi . De exemplu camere server , instalatii electrice , arhive , etc .

Sistemul minimal este compus din :

  • Centrala detectie incendiu
  • Senzori de fum si /sau temperatura
  • Acumultori
  • Sirene
  • Butoane actionare manuala
  • Butelii gaz inert cu Inergen sau Novec

Sistemele sunt concepute in functie de specificul spatiului si a gradului de risc la incendiu .

Sisteme stingere pentru bucatarii

Sistemele de stingere pentru bucatarii sunt proiectate pentru a proteja zonele asociate echipamentelor de ventilare, inclusiv hote,

conducte, plite  și filtre.

Functioneaza prin descarcarea agentului de stingere  care stinge rapid flăcările și răcește suprafețele fierbinți, generând în același timp o pătură de securizare a vaporilor care ajută la prevenirea reaprinderii .

De asemenea, protejează echipamentele auxiliare de extracție a grăsimilor și echipamentele de gătit, cum ar fi diferite tipuri de friteuze, grătar, blaturi.

Sistemul  este ideal pentru bucătăriile comerciale din lanțurile de domeniul fast-food ,

restaurantele, magazinele alimentare, facilitățile de catering, camioanele mobile pentru alimentație, hotelurile și cazinourile, stadioanele, școlile, spitalele și multe altele.

 

Sisteme de stingere cu apa  prin sprinklere

Sistemele de stingere cu apa sunt cel mai des folosite . Sunt folosite in zona spatiilor comerciale  , depozitelor , parcarilor , zonelor industriale , spatiilor de productie unde perminte utilizare apei , etc .

Sistemul de stingere este format dintr-o reatea de tevi , sprinklere , pompe de apa , bazine  de stocare a apei .

 

Pentru mai multe informatii legate de pret , specificatii tehnice , oferta si  orice altceva va rugam sa ne contactati .